Ми передзвонимо Вам протягом 30 хвилин
Політика конфіденційності та захисту персональних даних
Загальні положення
Управління цим сайтом https://www.tkn.kiev.ua/ (далі – «Сайт») здійснюється ТОВ «ТКН-Консалтинг», код ЄДРПОУ 23735684, юридичною особою, яка зареєстрована і діє відповідно до вимог законодавства України (далі - «Компанія»).

Компанія з великою повагою ставиться до конфіденційної (персональної) інформації всіх без винятку осіб, які відвідали Сайт, а також тих, хто користується наданими Сайтом сервісами; в зв'язку з чим, Компанія прагне захищати конфіденційність персональних даних (відомостей чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована), тим самим створивши і забезпечивши максимально комфортні умови використання сервісів Сайту кожному користувачеві.

У цій Політиці конфіденційності та захисту персональних даних (далі – «Політика») встановлено порядок здійснення Компанією обробки персональних даних, види персональних даних, які збираються, цілі використання таких персональних даних, взаємодія Команії з третіми особами, заходи безпеки для захисту персональних даних, умови доступу до персональних даних, а також, контактна інформація для користувача щодо отримання доступу, внесення змін, блокування або видалення своїх персональних даних та звернення з будь-якими питаннями, які можуть виникнути у Вас щодо практики захисту персональних даних.
Збір та використання персональних даних
Володільцем та розпорядником персональних даних користувачів Сайту є ТОВ «ТКН - Консалтинг».

При використанні користувачем сервісів Сайту Компанією здійснюється обробка даних користувача, а саме:

- даних, що надаються користувачем як при заповненні реєстраційних форм, так і в процесі користування сервісами;
- файли cookie;
- ір-адреси;
- параметри і налаштувань інтернет-браузерів (User-agent).

Компанія збирає тільки ті персональні дані (наприклад, Ваше ім'я і прізвище, логін і пароль доступу, адреса електронної пошти, номер контактного телефону, дата народження, стать і т.д.), які свідомо і добровільно надані Вами як суб'єктом персональних даних в цілях використання сервісів Сайту, що відповідно до вимог законодавства є згодою суб'єкта персональних даних на обробку своїх персональних даних відповідно до сформульованої в цій Політиці мети їх обробки.

При відвідуванні Сайту фіксуються всі входи до системи. Інші відомості по трафіку користувача не обробляються і не зберігаються.

Звертаємо Вашу увагу: Компанія обмежується збором мінімального обсягу інформації, необхідного виключно для виконання запиту суб'єкта персональних даних. У будь-якому випадку, коли запитується необов'язкова до надання інформація, користувача буде повідомлено в момент збору такої інформації.

Компанія не збирає будь-яку інформацію, до обробки якої, законодавством встановлені певні вимоги, як-то інформацію про расове або етнічне походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, засудження до кримінального покарання в скоєнні злочину або засудження до кримінального покарання, а також даних, що стосуються здоров'я, статевого життя, біометричних або генетичних даних (відповідно до статті 7 Закону України «Про захист персональних даних»).

Компанія збирає дані про статистику відвідування Сайту. Відомості можуть містити інформацію про з'єднання, трафік, браузер користувача, а також про дату, час, тривалість роботи в мережі Інтернет та знаходження на Сайті.
Обробка персональних даних
Обробка і зберігання наданих персональних даних здійснюється в дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування сервісів Сайту. Надані персональні дані обробляються і можуть зберігатись в Базі персональних даних чи окремій таблиці Бази даних Сайту.

Місце зберігнання та обробки персональних даних знаходиться за адресою: Україна, м. Київ, вул. Велика Василькивська, б.74.
Цілі використання персональних даних
Сайт обробляє персональні дані Користувача в наступних цілях:

  • для поліпшення використання нашого Сервісу нам може знадобитися отримати певну особисту інформацію, включаючи, крім іншого, Ваше ім'я, номер телефону та адресу електронної пошти. Інформація, яку ми збираємо, буде використовуватися для зв'язку або ідентифікації Вас;
  • надання Користувачеві персоналізованих сервісів і послуг;
  • виконання запитів користувачів, напрямок повідомлень і інформації, що стосуються використання Сайту за запитами Користувачів;
  • покращення якості роботи Сайту, зручності його використання для Користувача, розробка нових послуг і сервісів;
  • таргетування рекламних матеріалів;
  • проведення статистичних та інших досліджень на основі знеособлених даних.

Умови передачі персональної інформації користувачів третім особам
Ми можемо залучати сторонні компанії і фізичних осіб з наступних причин:

  • для полегшення нашого Сервісу;
  • надавати Сервіс від нашого імені;
  • виконувати сервісні послуги;
  • щоб допомогти нам в аналізі використання нашого Сервісу.

Ми хочемо повідомити нашим користувачам Сервісу, що ці сторонні особи мають доступ до Вашої особистої інформації. Причиною є виконання завдань, покладених на них від нашого імені. Однак вони зобов'язані не розголошувати або використовувати інформацію для будь-яких інших цілей.

Ми також залишаємо за собою право в ситуаціях порушення вами чинного законодавства та за наявності документа від правоохоронних органів, видавати вашу ідентифікаційну інформацію в повному обсязі.

Безпека
Ми цінуємо Вашу довіру надати нам Вашу особисту інформацію, тому ми прагнемо використовувати комерційно прийнятні способи її захисту. Але пам'ятайте, що жоден спосіб передачі через Інтернет, або метод електронного зберігання не є на 100% безпечним і надійним, і ми не можемо гарантувати його абсолютну безпеку.
Посилання на інші сайти
Наша служба може містити посилання на інші сайти. Якщо Ви натиснете посилання стороннього виробника, Ви будете перенаправлені на цей сайт. Зверніть увагу, що ці зовнішні сайти не керуються нами. Тому ми наполегливо рекомендуємо Вам ознайомитися із розділом про політику конфіденційності цих веб-сайтів, отримати додаткову інформацію. Ми не контролюємо і не несемо відповідальності за контент, політику конфіденційності або практику сторонніх сайтів або служб.
Дані журналу
Ми хочемо повідомити Вам, що кожного разу, коли Ви відвідуєте наш Сервіс, ми збираємо інформацію, яку Ваш браузер відправляє нам, яка називається Log Data. Ці дані журналу можуть включати в себе інформацію, таку як адреса інтернет-протоколу Вашого комп'ютера ( «IP»), версію браузера, сторінки нашого Сервісу, які Ви відвідуєте, час і дату Вашого відвідування, час, витрачений на ці сторінки, і інші статистичні дані.
сookie
Файли cookie - це файли з невеликою кількістю даних, які зазвичай використовуються анонімним унікальним ідентифікатором. Вони відправляються в Ваш браузер з веб-сайту, який Ви відвідуєте, і зберігаються на жорсткому диску Вашого комп'ютера.

Наш сайт використовує ці «cookie» для збору інформації та поліпшення нашого Сервісу. У Вас є можливість або прийняти, або відмовитися від цих файлів cookie, і дізнатися, коли cookie відправляється на Ваш комп'ютер. Якщо Ви вирішите відмовитися від наших файлів cookie, Ви частково не зможете використовувати наш Сервіс.

Зміни в цій політиці конфіденційності
Ми можемо час від часу оновлювати нашу Політику конфіденційності. Таким чином, ми рекомендуємо періодично переглядати цю сторінку для виявлення будь-яких змін. Ми повідомимо Вам про будь-які зміни, опублікувавши нову політику конфіденційності на цій сторінці. Ці зміни набирають чинності негайно після публікації на цій сторінці.
Контакти
welcome@tkn.kiev.ua
Адреса ел. скриньки ТКН Консалтинг
044 333 66 81
Гаряча лінія
Ми в соц. мережах
Будемо раді проконсультувати вас в особистій розмові по телефону.
Ви можете зв'язатися з нами з понеділка по п'ятницю
з 9:00 до 18:00, сб. з 10:00 до 16:00.
© 2020 ТКН Консалтинг - Всі права захищені
Оцінка у Google 4.9/5
11 відгуків